Termeni si conditii

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

  1. Informații generale

Site-ul www.chestertime.ro si subdomeniile aferente acestuia (denumite “SITE”) sunt proprietatea companiei CHESTER TIME SRL (denumită în continuare “CHESTERTIME”), fiind identificată cu următoarele date:

CHESTER TIME SRL

RO37774361

J16/1622/2017

Sediu social: Strada Viilor, nr. 83, 200106

Punct de lucru: Strada Bariera Vâlcii, nr. 257

Craiova, Dolj

România

Telefon: +40 720 11 00 12

E-mail: office@chestertime.ro

Puteți beneficia de orice serviciu disponibil pe Site (“SERVICII”) cu condiția acceptării acestor termeni și condiții de utilizare (“TERMENI ȘI CONDIȚII”). Utilizarea de către dumneavoastră (“UTILIZATOR”) a Site-ului reprezintă acordul dumneavoastră a tuturor acestor Termeni și Condiții.

  • Link-uri către alte site-uri

Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri. CHESTERTIME nu este responsabila pentru conținutul oricărui site, inclusiv, fără a se limita la orice link între Site și aceste terțe site-uri, sau orice modificări sau actualizări ale acestor site-uri. Includerea oricărui link către alt site nu implică aprobarea de către CHESTERTIME a site-ului sau orice asociere cu operatorii săi și cu activitatea acestora.

  • Parteneri. Servicii din terțe părți

Anumite servicii sau funcționalități puse la dispoziție prin intermediul Site-ului sunt livrate de către site-urile unor terțe părți sau organizații. Prin utilizarea oricărui Serviciu sau funcționalitate care provine din Site recunoașteți și sunteți de acord să partajăm informațiile și datele dumneavoastră cu orice terță parte cu care CHESTERTIME are o relație de colaborare sau contractuală (“PARTENERI”) de a furniza aceste informații în numele utilizatorilor Site-ului.

  • Drepturi și obligații de utilizare. Utilizare ilegală. Proprietate intelectuală

Vi se acordă drept neexclusiv, netransferabil, revocabil să accesați și să utilizați Site-ul strict în conformitate cu acești Termeni și Condiții de utilizare. Ca o condiție de utilizare a Site-ului garantați că nu veți utiliza Site-ul pentru orice scop care este ilegal sau interzis conform acestor termeni, precum și legilor în vigoare.

Nu aveți voie să utilizați Site-ul în orice mod care ar putea deteriora, dezactiva, supraîncărca sau afecta Site-ul sau a interfera cu utilizarea de către orice altă persoană fizică sau juridică.

Nu aveți voie să obțineți sau să încercați să obțineți informații prin mijloace care nu sunt puse în mod intenționat la dispoziție sau prevăzute prin intermediul Site-ului.

Tot conținutul inclus pe Site, cum ar fi text, grafică, logo-uri, imagini, precum și compilarea acestora sau orice software folosit de Site, este proprietatea CHESTERTIME sau a furnizorilor săi și sunt protejate de dreptul de autor și a altor legi care protejează proprietatea intelectuală și drepturile de proprietate. Sunteți de acord să respectați toate drepturile de autor, notificări, legende sau alte restricții conținute în orice astfel de conținut și nu veți aduce modificări ale acestora.

  • Servicii de comunicare

Site-ul poate conține date și informații personale, precum și servicii de tip formular sau alte tipuri de comunicare mediată prin serviciile oferite de parteneri sau terțe părți și/sau alte facilități de mesaje sau de comunicare concepute pentru a vă permite să comunicați cu CHESTERTIME. (servicii denumite “SERVICII DE COMUNICARE”).

Sunteți de acord să utilizați Serviciile de Comunicare doar pentru a comunica sau a trimite informații sau mesaje care sunt adecvate și legate de conținutul Site-ului.

Cu titlu de exemplu și nu ca o limitare, sunteți de acord ca atunci când utilizați un Serviciu de Comunicare:
a) nu veți defăima, abuza, hărțui, urmări, amenința sau orice altceva care încalcă drepturile legale (cum ar fi inclusiv drepturile de confidențialitate și de publicitate) ale altor persoane;
b) nu veți publica, posta, încărca, distribui orice nepotrivit, profan, defăimător, care încalcă drepturi, obscen, indecent sau ilegal;
c) nu veți încărca imagini, software, alt tip de fișiere care sunt protejate de legile de proprietate intelectuală sau de publicitate, cu excepția cazului în care dețineți sau controlați drepturile acestora sau ați primit toate aprobările necesare;
d) nu veți încărca fișiere care conțin viruși, fișiere corupte sau orice alt software sau program similar care pot afecta funcționalitatea calculatorului sau device-ului folosit de orice altă persoană, sau funcționarea Site-ului;
e) nu veți încălca orice cod de conduită care poate fi aplicat pentru orice Serviciu de Comunicare;
g) nu veți face orice alt lucru care încalcă legile sau reglementările în vigoare.

  • Prevederi finale

CHESTERTIME își rezervă dreptul de a rezilia/elimina/opri accesul la oricare sau la toate Serviciile oferite, precum și la Serviciile de Comunicare, în orice moment, fără notificare.

CHESTERTIME își rezervă dreptul să dezvăluie în orice moment, orice informații necesare pentru a respecta orice lege, reglementare, proces legal sau solicitare guvernamentală, sau pentru a edita sau de a elimina orice informații sau materiale, în totalitate sau parțial.

CHESTERTIME își rezervă dreptul, la libera sa alegere, de a pune capăt accesului la Site și/sau serviciile conexe sau orice parte a acestuia, în orice moment, fără notificare. Acest acord se subordonează legilor din România.

Orice persoană care accesează Site-ul și/sau care oferă date/informații cu caracter personal folosind orice mijloace puse la dispoziție de Site, este de acord cu prelucrarea de către Companie a datelor cu caracter personal ale acesteia. Datele cu caracter personal colectate și procesate de către Companie prin intermediul Site-ului vor fi utilizate pentru oferirea Serviciilor Site-ului precum și în alte scopuri cum ar fi, fără a se limita la: marketing, studii de piață sau alte activități permise de lege.

Pentru informațiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal vizitați pagina cu Politica de confidențialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru informațiile privind cookie-urile vizitați pagina cu Politica de utilizare cookie-uri.