Despre

Experienta acumulata in peste 25 de ani de activitate a echipei, ne inspira constant sa cream arta pentru desavarsirea confortului.
Lansat in piata din Romania in anul 2017, brandul Chester Time a inceput indraznet si s-a dezvoltat rapid, luand amploare in preferintele clientilor si partenerilor in materie de mobila tapitata.

Confortul exceptional al creatiilor noastre este asigurat de combinatia dintre design-ul modern, cu cel traditional si note de inspiratie clasica, impreuna cu materiale de tapiterie inovative de inalta calitate. Maestria si talentul artizanilor nostri reuseste sa infaptuiasca intotdeauna arta dintr-o piesa obisnuita de mobilier.

Modelele noastre de mare succes, modernizate, precum nemuritorul Chesterfield, creativitatea latina sau linii rectangulare ori curbe victoriene, impresioneaza prin atributele acestora si sunt menite sa completeze si sa innobileze intr-o nota eleganta intregul ambient.

Mobila tapitata oferita de Chester Time detine toate atuurile necesare pentru a deveni o extensie a stilului si personalitatii consumatorului si urmareste satisfacerea deopotriva a necesitatilor si dorintelor acestuia, atat din punct de vedere practic, cat si estetic.

Punand laolalta functionalitatea si design-ul, punem in prim plan importanta confortului prin stofe si piei exclusive, extrem de placute la atingere si respirabile, iar forma compacta si dimensiunile optimizate ale produselor noastre, ofera posibilitatea amplasarii acestora in orice fel de incapere.
Folosim materie prima de cea mai buna calitate si incercam mereu sa ne autodepasim in crearea celor mai practice si impresionante colectii pentru medii diverse.